Trwa przetwarzanie danych
Sklep Pewex

Pewex

Profil użytkownika

michal

Zamieszcza eksponaty od: 10 czerwca 2013 - 14:56
  • Eksponatów na głównej: 96 z 106
  • Punktów za eksponaty: 17605
  • Komentarzy: 0
  • Punktów za komentarze: 0
 
Zonk – Popularność tego kota była tak duża, że do dzisiaj funkcjonuje w języku potocznym!

Zonk

Popularność tego kota była tak duża, że do dzisiaj funkcjonuje w języku potocznym!

Chleb w jajku – SKŁADNIKI:
- 6 kromek chleba
- 2 jajka
- szczypta soli
- olej

Jajka roztrzepać w miseczce z solą. Zamaczać pieczywo w jajku i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Życzmy kolektywnie smacznego!

Chleb w jajku

SKŁADNIKI:
- 6 kromek chleba
- 2 jajka
- szczypta soli
- olej

Jajka roztrzepać w miseczce z solą. Zamaczać pieczywo w jajku i smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Życzmy kolektywnie smacznego!

Encyklopedia PWN – W czasach przedinternetowych stanowiła podstawowe źródło wiedzy.

Encyklopedia PWN

W czasach przedinternetowych stanowiła podstawowe źródło wiedzy.

zarchiwizowany
Bułka z pieczarkami – Składniki:

    10 dag pieczarki,
    2 sztuki cebula,
    3 sztuki bułka,
    do smaku pieprz,
    do smaku Sól

Przygotowanie:

Pokrój pieczarki i cebule w cienkie paseczki.
Pieczarki i cebule podsmaż na patelni. Dopraw je do smaku pieprzem i solą.
Bułki wydrąż i podpiecz (opcjonalnie chwilę) w piekarniku, żeby były lekko chrupiące. Środki bułek dosyp do farszu i również smaż.
Gdy farsz będzie gotowy napełnij nim bułki. 
Delektuj się smakiem:)

Bułka z pieczarkami

Składniki:

10 dag pieczarki,
2 sztuki cebula,
3 sztuki bułka,
do smaku pieprz,
do smaku Sól

Przygotowanie:

Pokrój pieczarki i cebule w cienkie paseczki.
Pieczarki i cebule podsmaż na patelni. Dopraw je do smaku pieprzem i solą.
Bułki wydrąż i podpiecz (opcjonalnie chwilę) w piekarniku, żeby były lekko chrupiące. Środki bułek dosyp do farszu i również smaż.
Gdy farsz będzie gotowy napełnij nim bułki.
Delektuj się smakiem:)